Zubni implantati – Sky implant system – Titan

Bit Sky implant sustava je brza i pouzdana standardna restauracija s nekoliko unaprijed montiranih dijelova i rješavanje izazovnih slučajeva jednako lako i na individualnim rješenjima. Sky zubni implantati su najbolje rješenje za izgubljene zube.

 

blueSky, klasični SKY i narrowSKY zubni implantati

predstavljaju temelj ovog protetskog koncepta. Ova protetska rješenja nude dvije platforme – sužena i redovna – pri čemu je važno da se nosači pogodni za uske platforme također mogu koristiti na redovnoj platformi uklapanjem.

 

Svi SKY implantati imaju dugu cijev-u-cijev vezu s Torx-om, što omogućuje trajnu i pouzdanu vezu s implantatom na upornjaku. Ova veza izbjegava otpuštanje i lom vijka, jer osigurava optimalnu ravnomjernu raspodjelu opterećenja žvačnih sila između vijka i upornjaka. S niskom zaostalom rotacijom kao rezultatom poboljšane preciznosti s istim proizvodnim tolerancijama, doživotna veza je zajamčena, za razliku od veze unutarnjeg šesterokuta i površine. Definirana vertikalna visina omogućuje jednostavnu uspostavu pasivnog sklopa, čak i za velike konstrukcije.