Dental Concept Systems glodalice

Dental Concept Systems glodalice

Dental Concept Systems uređaji su dosljedno precizni u svim proizvodnim koracima! Cijeli koncept DCS stroja osigurava dosljedno pouzdane visokokvalitetne rezultate mljevenja.

Modularni dizajn omogućuje jednostavno korištenje u održavanju i servisiranju i postavlja novi standard.
Moduli se mogu zamijeniti na licu mjesta ako je potrebno, što znači da se obrada može nastaviti što je brže moguće. Zadržite punu kontrolu!

Za razliku od drugih sustava u svojoj klasi, DCX™ nije dizajniran da traje samo tijekom jamstvenog razdoblja ili dok se investicija ne vrati. Također je dizajniran da bude održiv.
Sve standardne komponente bit će dostupne i za 25 godina. Visokokvalitetni materijali i izrada stroja dizajnirani su za izdržljivost. Mnogi korisnici vide trenutni DCS stroj kao visokokvalitetnu investiciju za stjecanje sveobuhvatnijeg DCS rješenja koje ispunjava novosastavljene zahtjeve.

Modeli:

  • DCX smart – U obitelji DCS glodalica, DCX™ je “drzak” jer, unatoč svojim kompaktnim dimenzijama i nevjerojatno pristupačnoj nabavnoj cijeni, donosi 100% industrijsko razmišljanje u vaš laboratorij. DCX™ je fokusiran na preciznu, brzu i pouzdanu izradu estetskih komada i odgovarajućih sučelja od prvenstveno mekših materijala.
  • DC1 compact – Dental Concept Systems upotpunio je svoju ponudu s DC1™ i nudi osnovni uređaj u kompaktnoj klasi modernih sustava za glodanje. DC1™ omogućuje zubotehničkim laboratorijima svih veličina da budu izuzetno konkurentni i nudi zubnim tehničarima nesmetan ulazak u CAD/CAM tehnologiju.
  • DC3 individual – Koncept stroja DC3™ jasna je prednost za modernog korisnika i omogućuje prilagodbu sustava tijekom cijelog životnog vijeka. DC3™ sustavi mogu se kupiti u osnovnoj verziji i prilagoditi njihovim potrebama, mnogo godina nakon kupnje. Ovisno o rastućim područjima zadataka i potrebnom proizvodnom kapacitetu, naknadno se mogu dodati dodatni moduli. Sustav koji može rasti sa uvijek novim stomatološkim zahtjevima i tako osigurava trajnu konkurentnost.
  • DC7 maximum – DC7™ je CAD/CAM obradni centar za zubotehničke laboratorije s industrijskim težnjama i željom učinkovitije proizvodnje. Umotan u suvremeni dizajn, DC7™ vješto skriva svoju industrijsku oštroumnost i najsuvremeniju tehnologiju u čvrstom, krutom okviru dizajniranom za moderne laboratorije. S integriranim mjerenjem u automatizaciji obratka, kontroliranom tehnologijom ekstrakcije, samostalnim sustavom kalibracije stroja i sposobnošću učinkovite obrade svih konvencionalnih stomatoloških materijala, DC7™ ispunjava zahtjeve za sveobuhvatne centre za glodanje.