Sky uni.fit

Svaki pacijent ima osobne zahtjeve i potrebe. To možemo najjednostavnije postići provođenjem i uspostavom odgovarajućeg zbrinjavanja. Individualnost ne počinje samo kod kruna i mostova već i kod abutmenta (upornjaka).

 

Sky uni.fit – Laboratorijski zgotovljen upornjak – Tako posebno kao da je prirodno

Dok ostali proizvođači u daleko odvojenim centrima sa visokom tehničkom i logističkom potporom individualne upornjake industrijski proizvode, dotle bredent medical nudi zubotehničkim laboratorijima mogućnost izrade individualnog upornjaka za SKY implantatni sistem. Stoga nudimo zubnim tehničarima kompletan sistem za dovršetak upornjaka u vlastitom laboratoriju i time zadržavanja kompletne zarade za sebe.

 

Sistematski do uspjeha

Tajna uspjeha leži u sistemskom rješenju. Optimalna konstrukcija upornjaka i materijala, ubrzavaju proces i pritom korisniku olakšavaju posao, štede troškove i povisuje stupanj sigurnosti. Sky uni.fit čini bazu za modeliranje sa svjetlosno polimerizirajućem kompozitom compoForm UV.

 

Zajedno sa isto tako svjetlosno polimerizirajućem SERACOLL UV voštanim ljepilom biti će dovršena gornja površina što olakšava daljnje radne korake za izradu individualnog upornjaka.