COPA SKY SUSTAV

COPA SKY SUSTAV

Najveća primarna stabilnost – sada s konično-paralelnom vezom! Sa SKY sustavom implantata, Bredent grupa već je niz godina lider u terapijama za imedijatnu terapiju. Priča o uspjehu nastavlja se novom linijom implantata copaSKY. CopaSKY karakterizira stabilna i reverzibilna konično-paralelna stijenka za ugradnju implantata koja omogućava jednostavno uklanjanje proteze.

Preduvjet za trenutno obnavljanje je pouzdano visoka primarna stabilnost implantata u svim osobinama kosti. To je osigurano s jedne strane kirurškim protokolom prilagođenim kvaliteti kostiju, a s druge strane stožasto-cilindričnim oblikom implantata sa self-tapping navojem. Dokazana površinska površina osteo-povezivanja također potiče potpunu osteointegraciju. Oba su svojstva dokazana u studijama, koja se šalju na zahtjev proizvođača.
Glavna razlika između novog copaSKY-a i postojećeg portfelja leži u dizajnu vrata i u kratkom, ali vrlo stabilnom spoju za ugradnju implantata, koji omogućuje i ultrakratke implantate. Taloženje koštanih stanica na potpornom poklopcu uzrokuje da položaj implantata postane subkristalni.
Slijedeći načelo jednostavnosti, CopaSKY se postavlja s istim kirurškim setom kao i svi SKY implantati. CopaSKY jedinstveni asortiman protetike nudi nova, pametna rješenja, a opet lako razumljiva jer konekcija na svim promjerima smanjuje obim i pojednostavljuje spremanje.

Za mostove koji se pričvršćuju na vijak, CopaSKY kombinira visoku biomehaničku stabilnost s oblikom prilagođenom vezom s jedinstvenim estetskim mogućnostima zahvaljujući integriranom kutnom vijčanom kanalu i poprečnom vijčanom spoju. Zbog spoja koji odgovara obliku, bočno se opterećenje mosta odvija izravno na abutment, tj. rizik od labavljenja vijaka i lomova znatno se smanjuje. Novi uski CopaSKY uni.cone upornici u 25 ° i 35 ° mogu se koristiti i sprijeda i uzrokovati da izlaz iz okluzalnog vijčanog kanala bude palatalni. CopaSKY također nudi jedinstvena protetska rješenja za klasičnu implantologiju. CopaSKY most i nosači šipki novo razvijeni omogućuju kompenzaciju angulacije od 20 ° između dva implantata tako da su mostovi već postavljeni i da laboratorij može zalijepiti. Daljnjim razvojem SKY exso abtumenta, koji se koristi i za utiskivanje i za konačnu restauraciju, zacementirane krunice i restauracije mostova mogu se ostvariti jednostavno, estetski i vrlo ekonomično.

Novi kutni CopaSKY exso abutmenti olakšavaju izradu impresivno oblikovanih implantata na razini implantata pomoću kompenzacije do 40 °. U usporedbi s uporištima s uobičajenim profilom izbijanja, uska i tanka CopaSKY protetika nudi također mekom tkivu puno prostora, čak i u uskim prazninama.
Novi CopaSKY sa conical-paralelnim spojem – za jedinstvene estetske restauracije!